el poble que volem

Pensem globalment i actuem localment

Taller aplicació ‘La Meva Salut’

El passat 28 de febrer, vam impartir al Casal d’avis Cornudella un taller sobre l’aplicació ‘La Meva Salut’. Un taller dirigit a tota la població per tal de poder saber quines són les gestions que es poden fer des del nostre dispositiu mòbil o ordinador per tal d’estalviar-nos temps tant a nosaltres mateixos com al personal sanitari.

Des de la pandèmia, l’ús de les aplicacions i la tecnologia ha crescut exponencialment. Aquest increment ha causat que moltes gestions requereixin directament utilitzar els nostres dispositius. Per tant, ha generat una dependència tecnològica generant una greu exclusió digital, ja que moltes persones no estan familitaritzades amb l’ús de les aplicacions o dels mateixos dispositius i per tant no tenen al seu abast les mateixes oportunitats.

És per això que el nostre objectiu és poder acostar-ho a la població i que no sigui una limitació per ningú.

El taller va consistir en dues parts. Per un costat, la presentació de l’aplicació i totes les diferents funcionalitats que podem trobar a l’aplicació, els beneficis que això ens comporta per facilitar-nos la gestió, com fer servir cada una de les funcionalitats, tant per accedir-hi com extreure-hi les dades necessàries. També explicar com poder-se donar d’alta a un mateix o aun menor.

D’altra banda vam oferir un espai de suport tecnològic on tothom podia acostar-se per tal d’obtenir ajuda per fer alguna gestió, tant com per donar-se d’alta a l’aplicació, recuperar contrasenyes, com per enviar una e-consulta, etc.

Aquest taller va ser impartit per la Mònica Torres, metgessa del CAP, i la Judith Morató, enginyera informàtica veïna del poble.

Deixem a continuació la presentació per si pot servir a més persones:

Taller_la_meva_salut_presentacio