el poble que volem

Pensem globalment i actuem localment

Participa

Entra a la comunitat i estigues informat/da

Tenim una comunitat a Whatsapp on fem difusió d’informació que pugui ser d’interès, informem de les reunions que s’organitzen i actualitzem la informació dels temes que s’estan treballant des dels grups.

Vine a les reunions mensuals

Intentem trobar-nos tots una vegada al mes per tal d’explicar-nos les iniciatives que s’estan duent a terme des dels grups de treball i també proposar-ne de noves. Un moment per posar-nos al dia i també per compartir inquietuds. Normalment el segon dilluns de cada mes al Casal d’avis de 20h a 21h. Tot i que, abans de venir, revisa l’agenda i assegura’t que no hi hagi hagut cap canvi de data i/o de lloc de reunió.

Uneix-te a un grup de treball o projecte

Els grups tant de treball com de projectes són oberts a tothom. Per tant, pots unir-t’hi ja sigui per si t’interessa alguna iniciativa que s’està duent a terme des d’un grup de treball i vols participar-hi o com si tens una iniciativa sobre la temàtica del grup que t’agradaria dur a terme o simplement col·laborar en aquell grup amb les iniciatives que s’hi duguin a terme en general. Només has de contactar amb la persona que el coordina, enviar-nos un correu o unir-t’hi des de la comunitat de Whatsapp.

Fes una donació

Si no tens temps ni energia, però t’interessa el que fem i vols ajudar, pots fer una aportació econòmica. Actualment el nostre model de finançament és a través de les nostres aportacions personals (del grup nucli) o de la recaptació d’alguna activitat organitzada, per tant, qualsevol donació és més que benvinguda. Contacta amb nosaltres per tal de mirar la manera de poder fer-la.

Implica’t en la coordinació i l’organització

Tens temps i energia, t’interessa el que estem fent i vols implicar-t’hi? Forma part del grup nucli/motor des d’on es coordinen els diferents grups i l’organització del grup en general. Contacta amb nosaltres ja sigui per correu electrònic o per la comunitat!