el poble que volem

Pensem globalment i actuem localment

Cicle de xerrades

Iniciem un CICLE DE XERRADES SOBRE EL PROBLEMA DE L’HABITATGE:

“Opcions i alternatives per combatre el problema de l’habitatge des de diferents perspectives”

Aquest cicle busca poder començar a informar-nos dels diferents aspectes que es poden realitzar per tal de començar a afrontar la problemàtica de l’habitatge en la qual ens trobem immersos.

Per això hem pensat fer-ho de diferents perspectives, per tal de dotar als qui hi estiguin interessats de totes les eines possibles per tal de prendre la iniciativa en alguna acció.

Aquestes xerrades estan adreçades a qualsevol persona del poble ja sigui perquè no troba habitatge, té una casa buida que és vella i no en fa res o simplement que vulgui ajudar a posar solució a la manca d’habitatge per crear un poble on es visqui i s’hi creï vida.

A continuació pots veure les diferents sessions que s’han dut a terme

 • Cicle de xerrades (II) – Habitatge cooperatiu

  Cicle de xerrades (II) – Habitatge cooperatiu

  El passat 26 de juny del 2023 va tenir lloc la segona sessió del Cicle de Xerrades “Opcions i alternatives per combatre el problema de l’habitatge des de diferents perspectives” organitzades des del Poble que Volem orientades a obtenir informació…

  Llegir més

 • Cicle de xerrades (I) – Perspectiva municipal – Sergi Méndez

  Cicle de xerrades (I) – Perspectiva municipal – Sergi Méndez

  El dilluns 6 de febrer a les 18 h al Casal de Cornudella, “el poble que volem” va iniciar el cicle de xerrades:“Opcions i alternatives per combatre el problema de l’habitatge des de diferents perspectives” Aquesta primera xerrada del cicle s’analitzen les opcions…

  Llegir més