el poble que volem

Pensem globalment i actuem localment

Cicle Lletres km0 – ’20 vidas’ d’Albert Segura

L’Albert Segura, amb el seu llibre « 20 vidas » va ser l’encarregat d’encetar el Cicle Lletres Km0, un cicle que neix amb la voluntat de presentar i donar a conèixer llibres d’autors i autores de proximitat.

La primera presentació va tenir lloc el passat 10 de març a la tarda, al local del Bar Magnesi. Segurament molts de vosaltres coneixeu l’Albert per les seves escalades i obertures de vies en llocs remots, per la seva feina com a guia de muntanya i la seva llarga trajectòria en el món de l’escalada.

Al seu llibre, « 20 vidas » veiem que és una persona que somriu a la vida i a les adversitats. Podríem dir fins i tot i que arriba a riure-se’n utilitzant el sentit de l’humor fins i tot en els moments més crítics.

El llibre també ens mostra que és una persona amb una gran fortalesa física i mental, amb una gran determinació i amb un enorme esperit d’aventura. Podem llegir a una persona valenta, no només perquè ha obert vies de dificultat en paratges remots del món i escala tant en lliure, artificial extrem com en solitari i sense corda, sinó perquè ha escollit el seu camí i ha fet de la seva passió una manera de viure.

Recomanem llegir el seu llibre. És molt amè i entretingut, i ens permet viatjar per diferents llocs del món a través de les seves aventures. A més a més, conté interessants reflexions sobre la consciència del risc, el sentit de la vida i la relació amb la mort.