el poble que volem

Pensem globalment i actuem localment

BASES de subvencions per a la promoció d’habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d’ús sobre sòl de titularitat privada

, ,

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=939022

Objecte: 

Subvencions, en règim de concurrència pública competitiva, per a la promoció d’habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d’ús sobre sòl de titularitat privada. 

Actuacions incloses 

2.1 Són susceptibles d’accedir a aquestes subvencions les promocions d’habitatges amb protecció oficial de nova construcció o gran rehabilitació. 

2.2 S’inclouen a les actuacions objecte d’aquestes subvencions els annexos vinculats als habitatges, sempre i quan la seva construcció vingui imposada pel planejament urbanístic, i amb les limitacions de preu previstes en aquestes bases. 

2.3 S’exclou de les actuacions objecte d’aquestes subvencions el cost d’adquisició del sòl i l’adquisició i/o execució dels locals. 

2.4 Els habitatges resultants s’han de qualificar amb protecció oficial de règim general pel termini legalment establert amb un mínim de 30 anys. 

La vinculació d’aquests habitatges al règim de lloguer o cessió d’ús tindrà una vigència obligatòria de 30 anys. 

Persones beneficiàries: 

Poden ser beneficiaris de les subvencions els promotors amb seu social a Catalunya que s’indiquen a continuació: 

a) Les persones físiques majors d’edat. 

b) Les entitats de dret privat. 

c) Les fundacions, empreses d’economia social i les seves associacions, les cooperatives d’habitatge en règim de cessió d’ús, les organitzacions no governamentals, les associacions declarades d’utilitat pública i aquelles a les quals es refereix la disposició addicional cinquena de la Llei 1/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local, i els promotors socials als que es refereix l’article 51 de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge. 

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.